FC Perkouw boekt eerste seizoenszege | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

FC Perkouw boekt eerste seizoenszege

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BERKENWOUDE • In de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft won hekkensluiter FC Perkouw, dat pas een punt verzamelde, met 4-2 van middenmoter Schelluinen.

Na een gelijkopgaande eerste helft, waarin de gasten de leiding namen, kwam de thuisclub na rust met de wind in de rug sterk terug. Christian Schrader profiteerde al snel doeltreffend van een fout in de Schelluinse defensie. Kort daarna schoot Schrader de bal uit een vrije trap tegen de touwen.

,,Die voorsprong was dik verdiend," vertelde een opgewekte FC Perkouw-trainer Frans Schaap na afloop. ,,We waren voor het eerste dit seizoen de betere ploeg. Mark van der Laan rondde een prachtige actie zelf af. Vlak voor tijd scoorde jeugdspeler Ray Smitskamp. In de 88ste minuut kregen we nog een strafschop tegen. Het gat met de eerste ploeg boven ons is verkleind en als we compleet en fit blijven, zie ik ons nog meer punten pakken."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel