Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Bevrijdende driepunter voor Stolwijk

•   100 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Het goede spel van Stolwijk werd eindelijk beloond. In Moordrecht won het elftal van Robin van der Hulst met 1-2 van de gelijknamige dorpsclub.

In de eerste helft was Stolwijk duidelijk de bovenliggende partij. Koen van der Wolf was twee keer het scorende eindstation van geoliede aanvallen.

Na de theepauze speelde de thuisclub de lange bal en met dit spel had Stolwijk het moeilijk. ,,We konden de Moordrechtenaren van ons doel houden," aldus Van der Hulst, ,,en de afstandsschoten leverden geen gevaar op. In de slotfase kregen we een lachwekkende strafschop tegen, die het duel nog even spannend maakte. Ik ben blij dat ik voor rust een ploeg gezien heb, die gedisciplineerd kan spelen. Een aandachtspunt is nog het beter anticiperen op opportunistisch spel van de tegenstander. Mara goed, ik ben blij met de winst en de driepunter. Daar was de hele vereniging wel aan toe."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel