Foto: Kontakt Mediapartners

IJsselmeervogels tegen Kozakken Boys blijft 0-0

15 feb 2020, 21:16 Wedstrijdverslagen 383 keer gelezen

De beide concurrenten op de ranglijst IJsselmeervogels en Kozakken Boys kwamen zaterdag niet verder dan 0-0. Kozakken Boys-trainer Rick Adjei kon er wel mee leven.

"Al met al zeker. Ik denk dat het een goede uitslag is voor beide ploegen. We houden weer de nul en zijn na zes wedstrijden na de winterstop nog steeds ongeslagen en kregen maar twee doelpunten tegen. Bovendien lopen we nog een punt in op koploper HHC Hardenberg (verloor met 0-2 van AFC) en alles staat nog dicht op elkaar. Wij kijken al uit naar de wedstrijd tegen Quick Boys na de carnaval."

Boys kwam wel goed uit de startblokken in het IJsselmeerdorp en er waren wat kansjes voor Kay Tejan en Jeffrey van Rijsdijk. Na de rust werd IJsselmeervogels sterker, maar onderscheidde keeper Richard Arends zich met een paar goede reddingen. IJsselmeervogels scoorde nog wel, maar de treffer werd terecht afgekeurd vanwege een duwfout op Sven van Ingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie