Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Twee treffers afgekeurd en twee keer rood bij Sparta’30

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ANDEL • Sparta'30 kwam zaterdag niet verder dan 3-3 bij MVV'58. De enige positieve noot die het opleverde, was dat de Andelnaren BZC'14 bij haalden op de ranglijst. Voor de rest blijven de Spartanen in zwaar weer.


Het was niet alleen een turbulente middag vanwege het weer met de wind en regen. Twee doelpunten van Anrico Visser werden afgekeurd. Het leidde tot woede op de Andelse bank. "Het waren glaszuivere doelpunten. De eerste was ook zeker geen buitenspel. Mijn leiders hadden daar verbaal opmerkingen op. De scheidsrechter kwam naar de dug-out en dreigde ons allemaal weg te sturen en gaf een rode kaart aan Arnoud Verhoeven en Dick van Balen. En iedereen van ons die iets zei, kreeg een kaart. Dus wat dat betreft speelde de scheidsrechter een negatieve hoofdrol", aldus trainer Mark van Noorloos. 

Oudgedienden
Sparta'30 had drie oudgedienden opgetrommeld met Jan de Fijter, Bertil van Bergeijk en Dinant van Drunen. De eerste twee begonnen in de basis en Van Drunen viel nog in.

De Andelnaren begonnen goed met de 0-1 van Zion Krauweel. MVV'58 kwam wel tot de 1-1. Vervolgens zorgde Anrico Visser voor de 1-2. De voorsprong werd echter doorkruist door een eigen doelpunt van Remco van der Heijden en de 2-2. Pal voor rust leek Anrico Visser echter de score weer naar Andelse kant te trekken. Tot woede van de Andelse bank werd de treffer geannuleerd.

Na de rust kwam MVV'58 op 3-2. Vervolgens werd de gelijkmaker van Anrico Visser ook afgekeurd. In de slotfase schoot Zion Krauweel met een fraaie treffer in de kruising de 3-3 nog wel op het scorebord. In de blessuretijd kwam Anrico Visser nog één op één met de keeper van MVV'58, maar hij miste helaas voor de Spartanen. Beide ploegen moesten het met de 3-3 doen.

Slotwoord
"Ik heb gelukkig een ploeg gezien, die speelde als een team en met geloof. We hadden meer verdient dan een punt, maar het is iets waar we mee door kunnen. We geven de moed zeker nog niet op en blijven er voor vechten om ons te handhaven. Je weet in het voetbal, dat dingen snel kunnen veranderen. Al met al moeten we de positieve dingen mee nemen naar volgende week", besloot trainer Mark van Noorloos van Sparta'30.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup