Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Gouderakse doelman houdt Cabauw van zege af

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Cabauw verloor met 0-1 van Gouderak, dat genoeg had aan een geoliede aanval om de drie punten mee naar huis te nemen. De thuisclub had voor rust het beste van het spel, maar beloonde zich niet. De Gouderakse doelman Stef Hoogendoorn was deze middag niet te passeren.

,,Er zit heel veel potentie in deze groep," aldus de Cabauwse interim-trainer Cees van den Berg, die tot het einde van dit seizoen met Hans van den Hengel voor de groep staat. ,,Gouderak kwam voor rust een keer over de middenlijn en na een perfecte aanval maakte Gouderakker Gerben Slaman, wat later bleek, de enige goal van de wedstrijd. Wat wij na rust ook probeerden. De bal wilde er niet in. Rutger Lang miste koppend het doel op een haar en op een keiharde inzet van Friso Nagel had de Gouderakse sluitpost vijf minuten voor tijd een passend antwoord."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel