Achilles Veen komt eraan na 2-0 zege op Smitshoek | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Achilles Veen komt eraan na 2-0 zege op Smitshoek

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Een scherp Achilles Veen, dat goed bij de les was, stoomt verder op met de 2-0 winst tegen Smitshoek. De manschappen van trainer John Karelse rukten daarmee op naar de vierde plaats in de hoofdklasse A.

"Het was geen beste wedstrijd, maar wel een goed resultaat", klonk het vanuit Veen.

Rond het kwartier opende de thuisclub de score, nadat Remon Koenen aflegde op Thomas de Man, die de 1-0 scoorde. Tegen de rust was het 2-0. Op aangeven van Toby Tan vond Remon Koenen het net.

Na de rust was Smitshoek wel wat scherper, maar de score veranderde niet. In het slot kreeg Niek Wilborts nog twee mogelijkheden. De eerste verdween in het zijnet en de tweede ging voorlangs. Ook Koenen kreeg nog een kans, maar die eindigde op de paal.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel