Logo regio-voetbal.nl
• Nieuw-Lekkerland - Kloetinge (3-0).
• Nieuw-Lekkerland - Kloetinge (3-0). (Foto: Peter Verheijen)
foto-update

Nieuw-Lekkerland ijzersterk tegen koploper

•   1006 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NIEUW-LEKKERLAND • Koploper Kloetinge heeft nu ook mogen ervaren dat Nieuw-Lekkerland zijn vormdip definitief te boven is. De Zeeuwen stapten met een 3-0 nederlaag de bus in voor een terugreis waar ongetwijfeld het chagrijn van af droop.

Nieuw-Lekkerland had zijn zaakjes prima voor elkaar. Afgezien van de openingsfase waarin Kloetinge op een overwicht kon bogen, was de fris en gedisciplineerd spelende ploeg van trainer Maarten van Gastelen de baas op het veld. Met Harold Vrolijk als grote held. Hij scoorde drie keer.

Zijn eerste treffer viel na een minuut of twintig. Goal nummer twee knalde jij in de 58e minuut tegen de touwen. Vrolijk's derde treffer was de meest bijzondere omdat Lekkerland-keeper Jesper Harmans van grote afstand de assist leverde.

"Ik heb vanmiddag genoten van de jongens", stelde Van Gastelen. "Het draait gewoon weer hartstikke lekker zo. We hadden bijna de hele wedstrijd druk op de bal. En je ziet het: dan kun je zelfs de lijstaanvoerder verslaan."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel