Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SC Everstein kan Houten niet afremmen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOUTEN • Tegen Houten gaf SC Everstein kranig partij, maar dat was onvoldoende om de zegereeks van de koploper te stoppen: 4-2.


Beide elftallen misten enkele basiskrachten en Houten kon dat makkelijker opvangen dan de bezoekers. In de tiende minuut zette de laatste linie van SC Everstein iets te laat druk en dat was kaasje voor de thuisclub: 1-0.

De eerste dertig minuten konden de roodwitten goed mee met het spel van Houten. Ze hadden pech dat een goed schot van Jort Binneveld prima werd verwerkt door de sluitpost van de gastheren. Rond de dertigste minuut counterde Houten zich naar 2-0. Vlak voor de thee werd Binneveld in stelling gebracht door Simon van Zante, en met 2-1 bleven de gasten in de wedstrijd.

Hoop
Toen de 3-1 binnen tien minuten na rust 3-1 viel werd het lastig. Niettemin bleef SC Everstein goed partij geven. Robbie de Roos miste een grote kans op aansluiting, terwijl Houten een strafschop werd onthouden. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers weer hoop toen De Roos een voorzet van Guillermo Ooft benutte: 3-2. De ploeg had daar niet lang plezier van, want amper een minuut later zette Houten de 4-2 eindstand op het scorebord.

Gestreden
"Dit was een terechte nederlaag tegen de beste ploeg uit onze poule. Houten heeft in alle linies veel kwaliteiten. SC Everstein heeft gestreden, is niet weggespeeld, met deze nederlaag kan ik wel leven", was het commentaar van trainer Remko Versteeg.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup