Logo regio-voetbal.nl
• Sleeuwijk - Roda Boys (3-6).
• Sleeuwijk - Roda Boys (3-6). (Foto: Gerald van Zanten)
foto-update

Jorco de Kok niet tevreden na doelpuntenfestijn op de Sleeuwijkse Roef

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SLEEUWIJK – Roda Boys/Bommelerwaard was voor rust heer en meester op het kunstgras van sportpark De Roef. De ploeg van interim-trainer Jorco de Kok komt door de 3-6 overwinning steeds meer in goeden doen. Het is voor de Aalstenaren de vierde winstpartij op rij.


Met drie doelpunten was Sven van Driel in Sleeuwijk voor Roda Boys/Bommelerwaard de grote man. De gasten moesten wel een na een kwartier opgelopen 1-0 achterstand wegpoetsen. Dat lukte door twee treffers van Van Driel en de beide vertrekkenden Martijn de Wildt (Nivo Sparta) en Saïd Anouar (Oranje Wit), 1-4.

De Kok vond de tweede helft Roda Boys/Bommelerwaard onwaardig. Sleeuwijk, getraind door voormalig Roda Boys-icoon Pieter Tuns, kon via Pasqualle Verwoerdt en Jeffrey Molhoek twee keer tegenscoren. Datzelfde herhaalden Sven van Driel en Saïd Anouar. De Kok: "Ik ben tevreden met die zes goals, maar totaal ontevreden over de wijze waarop wij doelpunten hebben weggegeven."

De Kok houdt zich niet bezig met de huidige stand op ranglijst waar zijn ploeg is opgerukt naar plaats zeven. "Ik kijk vooral naar de toekomst en dat zijn de naderende wedstrijden tegen Woudrichem en Altena."

(meer foto's volgen later vanavond)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup