Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SVS’65 verslaat Rhelico in slotfase: 4-1

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPIJK • SVS'65 had lang nodig om afstand te nemen van Rhelico, maar boekte met 4-1 uiteindelijk een verdiende overwinning.


Rhelico kwam in Spijk beter uit de startblokken. Uit een corner tikte Martijn van Blitterswijk de 0-1 binnen.

Over het vervolg van de eerste helft hadden beide trainers een andere mening. "We herpakten ons en hadden de wedstrijd al voor rust kunnen beslissen", vond SVS-trainer José van de Ven.

"Ik vond dat we in de eerst helft de controle hadden, maar wij hebben geen Willem Looijen", zag Rhelico-trainer Adrie van Steijn. Willem Looijen tekende voor de 1-1 ruststand.

Beducht
Na rust moest SVS'65 beducht blijven voor de Rumptse counters, maar kreeg het zelf ook een flink aantal kansen Nadat Maikel van Schaften uit een hoekschop de 2-1 maakte, waren de gasten nog dichtbij de gelijkmaker via de van een blessure teruggekeerde Olof Schiltmans. Via de tweede van Looijen en een doelpunt van Stefan Engels pakte de thuisploeg nog een duidelijke zege.

"Het enige manco vandaag was onze matige start én dat we daarna te lang de wedstrijd spannend houden", zei Van de Ven, die met zijn ploeg belangrijke weken in gaat. "We krijgen nu drie uitwedstrijden bij Noordeloos, Asperen en Lekvogels. Daarna weten we een stuk meer."

Van Steijn was niet ontevreden: "Ons voetbal is gewoon prima, maar we moeten doelpunten gaan maken en dat gaat lastig bij ons. We creëren genoeg kansen en blijven er hard voor werken, dus als die goals komen, kunnen we nog wat plekjes stijgen. Het staat allemaal dicht bij elkaar."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup