Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Jeugdig Dussense Boys met 7-0 in de pan gehakt door superieure koploper RFC

20 sep, 17:45 Wedstrijdverslagen 1.133 keer gelezen

RAAMSDONKSVEER • Dussense Boys trad mede vanwege schorsingen en blessures met een wel zeer jeugdig team aan tegen koploper RFC. De jeugd knokte zich rot, maar kon niet voorkomen dat het superieure en solide RFC zich kon uitleven met zeven treffers. Met de 7-0 mochten de Dussenaren nog niet eens klagen. De gastheren in Raamsdonkveer lieten nog vele kansen liggen om er dubbele cijfers van te maken. 

Er was amper afgetrapt of het ging al mis. Laatste man Bob Leemans speelde te zacht terug op keeper Wesley van Biessen. Ibrahim Kililou profeerde meteen met de 1-0. Even later schoot Kevin van de Heijkant de 2-0 binnen, nadat Alexander Sevenhuijsen nog goed wegkwam met weer een te zachte terugspeelbal. 

Vervolgens liet RFC een handvol kansen liggen om bij de rust al een monsterscore neer te zetten.

Trainer André Vos zette de Dussense verdediging om en schoof aanvoerder Leemans door naar het middenveld. Voorin profiteerde de zwoegende André Segeren nog bijna van een foutje van de keeper van RFC. Op slag van rust produceerde RFC de 3-0. 

Vierde
Na de rust probeerde Dussense Boys het nog wel, maar de schietpogingen van Segeren en Jesse Vos misten de kracht. RFC was ondertussen al op 4-0 gekomen door een knal van Mickey Hoogmoed.

In het slot maakte de koploper het af tegen de moegestreden Dussenaren met de 5-0 van Edgar Makar, de 6-0 van Cres Zimmerman en de 7-0 van Hoogmoed. Door het verlies zakte Dussense Boys naar de vierde plaats op de ranglijst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie