Be Ready neemt Dussense Boys met zevenklapper de maat in pittige bekerderby | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
<p>&bull; Dussense Boys - Be Ready (1-7).</p>

• Dussense Boys - Be Ready (1-7).

(Foto:Jan Noorlandt)

Be Ready neemt Dussense Boys met zevenklapper de maat in pittige bekerderby

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

DUSSEN • Dussense Boys en Be Ready maakten er donderdagavond een pittige en stevige bekerderby van. Met een al even stevige uitslag: 1-7.


Voor de rust zwaaide de leidsman al flink met gele kaarten en onderbrak de derby nadat er lege plastic bierbekers op het veld werden gegooid. Na de rust ontplofte de boel na weer een fikse overtreding op Jesse van Boxtel. Nadat iedereen weer los van elkaar was, resulteerde het in een rode kaart voor Harry Sassen van Dussense Boys en rood voor keeper Rodney Schrauwen van Be Ready. 

Sfeer bij Dussense boys - Be Ready pic.twitter.com/V0vuXQr354

— Jan Noorlandt (@JanNoorlandt) September 10, 2020

De derby werd ingeluid met een flink vuurwerk. Binnen de lijnen liet met name Be Ready vuurwerk zien in de afwerking. Na tien minuten kwamen de Hankenaren al op 0-1 na een rake kopbal van aanvoerder Jurian Heymans. Vier minuten later bleef de 0-2 uit, nadat keeper Wesley van Biesen een strafschop stopte. Het bleek uitstel van executie. Even later schoot Rick Schouw de 0-2 wel binnen.

?@Dussense_boys? ?@BeReady27? na 44 min 1-3 Scheidsrechter onderbreekt tijdelijk omdat er glas in het doelgebied van Be Ready ligt ?@ADrivierenland? pic.twitter.com/UAoLTgHGmd

— Wout Pluijmert (@Wout_Pluijmert) September 10, 2020

Halverwege de eerste omloop was het weer raak voor de Hankenaren met de 0-3 door Robin Berk. Het zwoegende Dussense Boys antwoordde met de 1-3 door Jordi van den Oudenrijn. 

Na de rust maakte Be Ready het karwei af met de 1-4 door een eigen goal van Dussenaar Jacco de Graaf en de 1-5 van Siem Veldhoven. Nadat een opstootje uitliep op twee rode kaarten onderstreepte Be Ready nog even echt de baas te zijn in Dussen met de 1-6 van Bas van de Noort en de zevenklapper 1-7 door Robin Berk. 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup