Rhelico kan matige eerste helft niet meer weg poetsen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Rhelico kan matige eerste helft niet meer weg poetsen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

RUMPT • Rhelico ging in zijn eerste wedstrijd van de competitie met 1-2 onderuit tegen Lekvogels. De gasten waren voor rust beter bij de les. Rhelico kon de 0-2 ruststand daarna niet meer repareren.

“Misschien waren we overgeconcentreerd”, dacht trainer Adrie van Steijn over de eerste helft. “We kregen toen geen vat op Lekvogels. Na rust hebben we dat recht gezet en hadden we zeker nog minimaal een punt kunnen pakken.”

Verder dan de 1-2 van Olof Schiltmans een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg echter niet. “Ik ben wel heel blij voor Olof dat hij in de eerste wedstrijd meteen scoort. Dat is voor een spits heel lekker.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel