Desatreus begin Kozakken Boys, maar Werkendammers nog naar 2-2 bij Katwijk [met videosamenvatting] | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
met videosamenvatting

Desatreus begin Kozakken Boys, maar Werkendammers nog naar 2-2 bij Katwijk

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

REGIO • Kozakken Boys en Katwijk deelden zaterdag de punten. Het werd 2-2. 


De ‘Boys’ kenden een vreemd begin in Katwijk. Binnen vier minuten keken de Werkendammers al tegen een 2-0 achterstand aan door Killian van Mil. Binnen zeven minuten werd het bijna nog 3-0, maar redde keeper Richard Arends. Vervolgens werd Kozakken Boys de bovenliggende partij. Binnen het kwartier hadden de Werkendammers al de aansluitingstreffer 2-1 te pakken middels Gwearon Stout. 

Ook na de rust bleef Kozakken Boys de betere partij. Het mondde uit in de 2-2 door Kay Tejan. De gasten uit Werkendam probeerden nog door te drukken, maar echte kansen kwamen er niet meer. 

In het slot begonnen de Katwijkers nog even opportunistisch met de lange mensen de bal in het doelgebied van de ‘Boys’ te pompen. De bal viel nog een keer goed voor de voeten van de spits van Katwijk Tim Freriks, maar keeper Richard Arends redde, zodat de 2-2 bleef staan.

Balen
Trainer Rick Adjei baalde wel van het bijna desastreuze begin van Kozakken Boys. “Je speelt een topper. Als je dan na vier minuten met 2-0 achter staat, dan is dat heel vervelend. Van tevoren had ik de jongens nog gewaarschuwd voor het handelsmerk van Katwijk met de verre ingooi en dan ligt die bal er alsnog binnen de minuut in”, aldus Adjei, die meteen wat omzettingen uitvoerde.

“Vervolgens drukten we Katwijk terug en waren we de betere ploeg, maar je hebt wel een schade van 2-0 aan je broek hangen. Daarna kom je snel op 2-1 en als de eerste helft wat langer had geduurd, hadden we zeker gelijk kunnen maken. Na de 2-2 gingen we nog op zoek naar de 2-3, maar we konden geen grote mogelijkheid meer creëren. Maar ik vind het wel knap om bij Katwijk nog terug te komen naar 2-2.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup