Heukelum zakelijk langs Drechtstreek | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Drechtstreek - Heukelum (0-1).
• Drechtstreek - Heukelum (0-1). (Foto: Piet van Beest)

Heukelum zakelijk langs Drechtstreek

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

PAPENDRECHT – Heukelum boekte een 0-1 overwinning op bezoek bij Drechtstreek. De twijfel bij trainer Jerome Ceton op de vraag of de zege verdiend was, zei een hoop. “Lastig te zeggen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.”

Heukelum had vooral voor rust vaak de bal, maar deed daar te weinig mee. Met de entree van Semih Kaplan na rust kwam er meer dynamiek in het spel van de ploeg. Kaplan tekende ook voor de enige treffer van de wedstrijd.

“Daarna hebben we het ook wel even lastig gehad”, zei Ceton. “Echt grote kansen kregen ze niet, maar ze raken wel twee keer de lat.” Een rode kaart voor Sil van Putten maakte het karwei er voor Heukelum niet eenvoudiger op. “Maar centraal stonden we goed. We hebben het zakelijk uitgespeeld”, besloot Ceton.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel