Brederodes laat veel kansen liggen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Brederodes laat veel kansen liggen

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LOPIK – Volgens Brederodes-trainer Sander Kloos had Brederodes moeten winnen van Lopik. Nu bleef het bij 1-1.

Toen Mike de Groot in de derde minuut onreglementair werd afgestopt kregen de groengelen een strafschop mee. Marcel Peters, normaal gesproken een zekerheidje, schoot de bal echter over de lat.

Er was sprake van een rommelige wedstrijd waarin niet goed werd gevoetbald. Een schot van de thuisclub werd geblokt door Dennis Bouwman. Diezelfde speler haakte na ruim een half uur een tegenstander. De bal ging opnieuw op de stip, en nu ging de bal er wél in: 1-0.

Dominanter
In de tweede helft hadden de gasten meer balbezit en waren ze dominanter. Dat leidde tot enkele kansen maar het was, mede door een goede redding van de doelman, allemaal nét niet. Halverwege de tweede helft werd De Groot goed voor de vijandelijke doelman gezet en daar wist hij wel raad mee: 1-1.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel