Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - BLC
• GVV'63 - BLC (Foto: Gijs van Tuijl - Gameren)

GVV’63 zet concurrent BLC opzij en is voorlopig alleenheerser in derde klasse D

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN • GVV’63 won ook de derde wedstrijd in dit nog prille seizoen. Op een sfeerloos sportpark Maartenshof speelde de ploeg uitstekend tegen een goed BLC uit Den Bosch. Het werd 3-0. 


Trainer Denny van Geffen: “Jammer eigenlijk dat onze supporters hier niet konden meegenieten. Gelukkig hebben zij wel thuis of elders via een livestream kunnen kijken.” 

Beide ploegen begonnen met de maximale score aan het duel. Voor GVV’63 was het een mooie test om te zien waar het op dit moment staat. En het zit wel goed, want de thuisclub liet een uur lang uitstekend voetbal zien. 

“Dit is het beste wat ik in mijn periode als trainer van mijn ploeg heb gezien. Wij gaven helemaal niets weg en kwamen voor rust verdiend op een 2-0 voorsprong.” 

Matthijs Libbers liep de openingstreffer binnen na prima werk van Michel Kooijman. Zelf liet Kooijman na een lange ren de 2-0 aantekenen. De beslissende 3-0 was van Jeffrey van der Meijden. Als straks ook nog Patrick Kooijman en Bjorn van Bruchem aansluiten, heeft Van Geffen zijn groep compleet.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup