Kerkwijk neemt geen risico met zieke spelers en voorkomt zo corona-uitsluiting | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk neemt geen risico met zieke spelers en voorkomt zo corona-uitsluiting

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Kerkwijk-trainer Nabil Bouchlal voorkwam uitsluiting in de competitie door corona, door twee basisspelers al eerder in de week buiten de groep te houden. Zij waren zaterdag in afwachting van hun test. 


Het gedreven Kerkwijk liep tegen Herovina door doelpunten van Hariz Poric en Bart de Waal aanvankelijk vlot weg van de gasten. Na de pauze gaf Herovina vol gas en kwam door Coen de Ridder en Arnel Kocan langszij. “Toen kneep ik hem wel even, want de wedstrijd leek ons uit de vingers te glippen”, erkent Bouchlal. 

Een benutte vrije trap van veertig meter afstand van Daniël Gonçalves deed de wedstrijd kantelen, 3-2. Herovina pakte met verdediger Wouter Schram nog een rode kaart, waarna het fysiek prima in orde zijnde Kerkwijk door Michel van den Hanenberg nog twee keer kon scoren. 

Bouchlal sprak van een geweldige teamprestatie en een dik verdiende 5-2 overwinning. “Wij hebben de nummers een en twee van het vorig seizoen gehad. Het wordt voor het team nu zaak om met Beesd en OSC’45 als volgende tegenstanders stabiel te worden en een serietje neer te gaan zetten.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup