Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Stolwijk vermorzelt Ammerstol na rust

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

STOLWIJK Stolwijk won na een 2-0 ruststand met maar liefst 8-0 van Ammerstol, dat na deze nederlaag de hekkensluiter is in 4C, waarin drie ploegen degraderen naar een nieuw te vormen vijfde klasse.

In de eerste helft bood Ammerstol, dat al in de tweede minuut op achterstand kwam na een fraaie goal van Marco Verkaik, nog enige tegenstand. De Stolkse vlagger Berry Teeuwen zag vanaf de zijlijn hoe zijn zoon Nick de tweede Stolkse treffer scoorde. ,,Tijdens de rust heb ik een beetje boos gedaan tegen mijn ploeg,” vertelde Stolwijk-trainer Robin van der Hulst. ,,We hadden voor rust de wedstrijd al op slot moeten gooien. Ik wil ook dan mijn spelers negentig minuten lang ervoor gaan. Mijn betoog kwam over, want na de goal van Simon Bos ging het lopen. Joost van Niekerk (2x), Raymond Spierdijk (2x) en Danny Rietveld bezorgden ons een positief doelsaldo en een plek in het linkerrijtje, waarin Stolwijk thuishoort.”

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel