Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Ook Leerdam Sport krijgt ASH niet op de knieën

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LEERDAM – De goede seizoensstart van ASH werd al een heel goede start en is inmiddels een fantastische start. Bij Leerdam Sport werd ook de vierde wedstrijd in winst omgezet: 3-4.


“En het was ook nog verdiend”, vond ASH-trainer Gilberto Smit. “We hebben de meeste kansen gekregen en scoren voor rust al vier keer. We zitten in een goede fase en hebben vertrouwen. We genieten hiervan, maar zijn ook realistisch. Als je koploper bent, gaan er ook andere dingen spelen.”

Paulo Lopulalan, technische man bij Leerdam Sport, erkende dat ASH verdiend had gewonnen. “Wij begonnen gewoon heel slap aan de wedstrijd. We waren vandaag niet geconcentreerd. ASH was feller. Na rust deden we het wel wat beter, maar de eindsprint werd te laat ingezet.”

ASH nam voor rust brutaal met 1-4 de leiding. Marijn Hak maakte de 0-1, waarna Roderick van Duinen met de gelijkmaker wat terug deed. Via Danny Bijl, Bernd Duizer en opnieuw Hak (na een fout van de keeper) liep ASH uit. Maurice Sporkslede bracht nog voor rust wat spanning terug.

ASH kreeg na rust kansen de wedstrijd al te beslissen, maar slaagde daar niet in. De 3-4 van Eloys Tapirima in de 89e minuut kwam te laat.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup