Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vuren en SV Meerkerk kunnen leven met gelijkspel

10 okt, 20:26 Wedstrijdverslagen 589 keer gelezen

VUREN – Vuren en sv Meerkerk maakten er in de soms flink stromende regen bepaald geen boeiend schouwspel van. Veel kansen bleven ook uit, waardoor beide trainers met het 0-0 gelijkspel wel konden leven.

“Het was van onze kant heel slecht”, oordeelde Vuren-trainer Rick Kolff. “We waren aan de bal heel slordig en creëerden heel weinig. Dan is een punt het maximaal haalbare en met 8 uit 4 zijn we ook tevreden. Zij hebben overigens ook niet veel kansen gekregen, dus het gelijkspel is ook wel terecht.”

Dat beaamde Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek. “Ik vond dat we wel controle hadden over de wedstrijd, maar echte kansen hebben we ook niet gekregen. Aan het eind komen we met een bal op de paal ook nog goed weg, dus ik kan hier wel mee leven.”

Spaarzaam
En eigenlijk is daarmee het hele verhaal van de wedstijd wel verteld. Beide ploegen stonden verdedigend heel aardig. De gevaarlijke momenten voor het doel waren heel spaarzaam. Voor rust was de grootste kans voor Meerkerk-aanvaller Melvin van den Heuvel. Hij schoot echter op doelman Geoffrey van der Boor.

In de tweede helft was het spel wat meer open, waarbij Meerkerk in de slotfase wel wat meer druk kon zetten op Vuren. Vuren was echter diep in blessuretijd het dichtst bij een doelpunt. Een wellicht als voorzet bedoeld schot kwam via doelman Ruben Vijlbrief tegen de paal.

Maarten van Hoogevest

Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie