Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SteDoCo, Achilles Veen en ASWH naar hoofdtoernooi TOTO KNVB-beker, Sliedrecht eervol uitgeschakeld

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

REGIO • SteDoCo, Achilles Veen en ASWH hebben zich dinsdagavond weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB-beker, waarin ze in de eerste ronde al een BVO kunnen treffen. Sliedrecht sneuvelde, zij het eervol.


SteDoCo poetste in en tegen Hoek een 2-0 achterstand weg. De bevrijdende 2-3 viel in de slotminuut en kwam van de voet van invaller Giovanni Hiwat.

Achilles Veen dwong tegen DTS'35 Ede pas in de slotfase een verlenging af dankzij de 2-2 van Mats van Huijgevoort.  Teun Sebregts voorkwam in de 113e minuut strafschoppen met zijn 3-2; met recht een zwaarbevochten overwinning voor Achilles Veen.

In de competitie wil het met ASWH nog niet vlotten, maar de tweededivisionist kende in de beker wel succes. Een vroege goal van Luuk Admiraal volstond voor een moeizame overwinning op het Haagse Quick.

Cupfighter Sliedrecht kon niet opnieuw stunten. Toch werd tegen Sparta Nijkerk, koploper in de derde divisie, een verlenging afgedwongen. Hierin moest de eersteklasser uiteindelijk met 2-0 buigen.

Lees ook: www.regio-voetbal.nl/nieuws/nieuws/289662/programma-regioclubs-tweede-voorronde-toto-knvb-beker

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup