• Spirit - Alexandria'66 (3-2)
• Spirit - Alexandria'66 (3-2) Foto: Rene Bitter

Spirit bejubelt goudhaantje Ruben Sloof

25 sep 2021, 21:21 Wedstrijdverslagen 261 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Ruben Sloof was de grote man bij Spirit, dat zaterdag tegen Alexandria’66 de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in blessuretijd besliste: 3-2.

De winnende treffer leidde vanzelfsprekend tot euforische toestanden op het terrein aan de Sportlaan in Ouderkerk. Met Sloof als stralend en bejubeld middelpunt. 

Zo vurig als het duel eindigt zo rustig kabbelde de wedstrijd voort in de eerste helft. Zowel Spirit als Alexandria’66 had voor een wat afwachtende houding gekozen en dat leidde tot een type spel waarin voorzichtigheid troef was. 

Na rust ontbrandde de partij na de 1-0 van Ouderkerker Niels de Vries. Snel daarna kwamen de gasten op gelijke hoogte waarna Ruben Sloof de 2-1 aantekende. Weer maakte Alexandria gelijk en leek het duel op 2-2 te gaan eindigen. 

“En toen was daar ineens Ruben Sloof die een diepe bal oppikte, de keeper omspeelde en de bal tegen de touwen schoof,”, genoot Spirit-trainer Richard van Cappellen nog even na. “Wat een lekkere start is dit! Top!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app