• SV Meerkerk - Hardinxveld (1-4).
• SV Meerkerk - Hardinxveld (1-4). Foto: Rick den Besten

SV Meerkerk op eigen terrein onderuit tegen Hardinxveld

Wedstrijdverslagen 1.253 keer gelezen

MEERKERK • SV Meerkerk nam het in eigen huis op tegen Hardinxveld en verloor met 1-4.

Een doelpunt op slag van rust van Youri van Blanken gaf de thuisploeg nog hoop op een resultaat, maar drie Hardinxveldse treffers deden de geelzwarten alsnog de das om.

‘’Dat is geen schande’’, reageerde trainer Gert-Jan Koekkoek na afloop. ‘’Ik heb al vaker gezegd dat Hardinxveld titelkandidaat nummer één is. Dat hebben ze vandaag laten zien. De eerste helft deden we het goed, misschien zelfs beter, maar missen we wel een penalty op een cruciaal moment. Dan gaan we toch nog met 1-1 de kleedkamer in, maar na rust zag je dat onze krachten wegvloeiden. Als je ziet hoe Hardinxveld aan de tweede helft begon en wat wij daar tegenover hebben gezet, is dit uiteindelijk een terechte uitslag.’’