Streefkerk - Schoonhoven Foto: Cora Stout
met videobeelden

Streefkerk pakt tegen Schoonhoven eerste punt van het seizoen

Wedstrijdverslagen 838 keer gelezen

STREEFKERK • VV Streefkerk heeft het eerste punt van dit seizoen te pakken. In de thuiswedstrijd tegen VV Schoonhoven werd met 2-2 gelijkgespeeld.

Uitblinker bij Streefkerk was Andy van Vugt, die met twee doelpunten een belangrijk aandeel had in het resultaat.

Toch is trainer Pieter Lagendijk niet helemaal tevreden met de uitslag. ‘’Het is dubbel. De eerste helft zetten we de tegenstander hoog onder druk en krijgen we ook kansen, maar voorin weten we dat niet goed uit de spelen. Dan staat het eigenlijk ‘maar’ 1-0 bij rust. Daarna gingen we wel weer aardig van start, maar rond de 55e minuut zakten we toch iets in en pakte Schoonhoven het momentum. Dan worden we eigenlijk twee keer verrast en staan we opeens 1-2 achter. Vervolgens rechten we gelukkig wel onze rug en maken we 2-2. We kregen zelfs nog twee goede kansen op de 3-2, maar lieten die helaas liggen. Dat is zonde.’’

Hoewel hij had gehoopt op meer, is Lagendijk blij dat de ploeg van de hatelijke ‘nul’ af is. ‘’Natuurlijk, maar als Streefkerk willen we stappen maken op de ranglijst. Daar hikken we nog een beetje tegenaan. We zien ploegen die niet veel beter zijn bij ons weglopen. Dat is zorgelijk. Het vertrouwen is er, maar we moeten onszelf gewoon meer belonen. Het wordt tijd dat we dat gaan doen.’’