Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Geflatteerde 3-0 nederlaag voor GVV

9 okt 2021, 21:45 Wedstrijdverslagen 397 keer gelezen

GELDERMALSEN • GVV leed zaterdag in Well tegen één van de koplopers in de vierde klasse F een geflatteerde 3-0 nederlaag. GVV kreeg in de eerste helft de meeste mogelijkheden maar Well nam vlak voor rust de leiding en liep na de pauze via nog twee goals tot 3-0 uit.

GVV voetbalde aanvallender dan in de voorbije weken en kreeg in Well voor rust voldoende mogelijkheden. Dennis van Doorn, Danny Hak en Danny van Doesburg scoorden echter niet. Dat deed Well vlak voor rust met 1-0 wel. Ook na de thee was GVV sterker, maar Dennis van Doorn kopte tegen de paal en Well redde eenmaal op de doellijn. GVV moest allengs steeds meer risico’s nemen en de 2-0 twintig minuten voor tijd was een mentale knauw. 

Ook met routinier Ronald Meering in de spits lukte het GVV ondanks veel inzet en een optisch overwicht niet te scoren. Tijdens de slotfase verdween de 3-0 van Well ook nog onhoudbaar in de kruising. Komende zaterdag hoopt GVV in Geldermalsen tegen OSS’20, een andere koploper, wel op een stunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 56 minuten geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 19 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 23 uur geleden
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13