Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Wisselvallig MVV’58 met 3-1 onderuit

16 okt 2021, 21:35 Wedstrijdverslagen 583 keer gelezen

DEN BOSCH • MVV’58 is in de derde klasse D tot nu toe erg wisselvallig. Na de mooie zege van een week tevoren werd zaterdag in Den Bosch met 3-1 van een veel feller BLC verloren. Direct na de Meterense gelijkmaker kwam MVV’58 met 2-1 halfweg na rust weer achter en die domper kwam MVV’58 niet meer te boven.

BLC begon met veel meer passie aan het duel en nam al na tien minuten de leiding. De Bossche spits strafte een defensiefout meteen af: 1-0. Na inleidend werk van Pim Verheijke zagen Robin Jager en Jean-Luc van Mourik geen kans om die achterstand weg te werken. Dat lukte de na zijn tegen Vuren opgelopen hoofdblessure heroptredende Cas Wilpstra na rust in de 63e minuut na een afgeslagen corner wel. Met een schot in de kruising zorgde de nieuwe aanvoerder Cas Wilpstra voor de 1-1 gelijkmaker. 

Zijn broer Tijn Wilpstra en Morris van den Brink hadden inmiddels ook hun plaats in de Meterense ploeg ingenomen. Drie minuten na de 1-1 gelijkmaker kwam MVV’58 met 2-1 echter al weer achter. Bij een snel genomen vrije trap lette MVV’58 niet goed op; eerst redde de paal de gasten nog maar in de rebound was het met 2-1 toch raak. 

Morris van den Brink kreeg alleen voor doel nog een prima kans, maar hij schoot voorlangs. Tien minuten voor tijd viel met 3-1 voor MVV’58 het doek. 

Er breken nu zware tijden voor MVV’58 aan, want de komende twee tegenstanders Schelluinen en GVV’63 behoren tot de titelkanshebbers en de stabiliteit en teamgeest bij MVV’58 behoeven ook volgens trainer Ruwin Verwoert beslist verbetering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app