Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Eerste punt voor GVV tegen topploeg

16 okt 2021, 21:39 Wedstrijdverslagen 750 keer gelezen

GELDERMALSEN • GVV pakte in de vierde klasse F zaterdag thuis tegen OSS’20, één van de ongeslagen koplopers, het eerste punt. Na een knappe 2-0 voorsprong had GVV zelfs serieuze winstkansen, maar vlak voor tijd werd het nog 2-2.

Ondanks diverse invallers deed GVV het in Geldermalsen prima. Zo ontbraken onder meer routinier Ronald Meering, Rick van Tussenbroek en Danny van Doesburg. Vanuit een goede organisatie wist GVV favoriet OSS’20 toch te verrassen. Uit een verre pass van Brandon Monhemius mikte William van Doorn de bal halfweg voor rust knap in de verre hoek: 1-0. 

Meteen na de thee liep GVV zelfs tot 2-0 uit. Weer gaf Brandon Monhemius een goede pass en ditmaal passeerde Danny Hak de Ossche keeper met een lepe boogbal: 2-0. 

Twintig minuten na de thee kwam OSS’20 uit een penalty tot 2-1 terug. Heel lang hield GVV die krappe marge nog vast maar twee minuten voor tijd liepen de Brabanders alsnog de late 2-2 gelijkmaker binnen. Voor GVV een wat zuur einde maar het vertoonde spel geeft de equipe van trainer Freek Wittenrood veel hoop voor het bezoek aan OSC’45 in Den Bosch komende zaterdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app