Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Gedegen overwinning van WNC

23 okt 2021, 21:19 Wedstrijdverslagen 766 keer gelezen

WAARDENBURG • WNC heeft goede zaken gedaan. In Waardenburg werd Woudenberg met 2-0 verslagen.

De eerste helft was slap aan de kant van WNC. Trainer Cor Prein was niet tevreden over het spel voor rust. “We waren wel goed aan de bal, maar waren te slap. Er was geen beleving.” De eerste helft werden er geen kansen weggeven door de Waardenburgers. Maar de thuisclub creëerde ook nauwelijks een kans. Het enige wapenfeit voor rust was een mogelijkheid voor Gideon Emanuels, maar hij schoot tegen de keeper op.

Na rust was er duidelijk meer pit bij de Waardenburgers. Dat resulteerde in een penalty die werd benut door Mirel Ibrahimovic. Niet veel later verdubbelde Kay van den Boogaard de voorsprong en schoot de 2-0 binnen. Hierna is WNC niet meer in de problemen gekomen.

WNC doet nu weer volop mee in de bovenste regionen van de eerste klasse C. WNC staat nu derde en heeft drie punten minder dan koploper Huizen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SVL op het programma. Ondanks dat SVL de competitie slecht is begonnen, verwacht Prein een moeilijke wedstrijd: “Tegen SVL zijn altijd lastige potjes, maar die moeten we wel winnen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 1 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing gisteren
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13