Foto: Kontakt Mediapartners

Gedegen overwinning van WNC

23 okt 2021, 21:19 Wedstrijdverslagen 766 keer gelezen

WAARDENBURG • WNC heeft goede zaken gedaan. In Waardenburg werd Woudenberg met 2-0 verslagen.

De eerste helft was slap aan de kant van WNC. Trainer Cor Prein was niet tevreden over het spel voor rust. “We waren wel goed aan de bal, maar waren te slap. Er was geen beleving.” De eerste helft werden er geen kansen weggeven door de Waardenburgers. Maar de thuisclub creëerde ook nauwelijks een kans. Het enige wapenfeit voor rust was een mogelijkheid voor Gideon Emanuels, maar hij schoot tegen de keeper op.

Na rust was er duidelijk meer pit bij de Waardenburgers. Dat resulteerde in een penalty die werd benut door Mirel Ibrahimovic. Niet veel later verdubbelde Kay van den Boogaard de voorsprong en schoot de 2-0 binnen. Hierna is WNC niet meer in de problemen gekomen.

WNC doet nu weer volop mee in de bovenste regionen van de eerste klasse C. WNC staat nu derde en heeft drie punten minder dan koploper Huizen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen SVL op het programma. Ondanks dat SVL de competitie slecht is begonnen, verwacht Prein een moeilijke wedstrijd: “Tegen SVL zijn altijd lastige potjes, maar die moeten we wel winnen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie