Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk wint bij Margriet en sluit aan in het linkerrijtje

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Kerkwijk won de wedstrijd in Oss uit bij Margriet met 0-2 en nestelt zich keurig in het linkerrijtje van de vierde klasse F.

Uitwedstrijden tegen de van oorsprong zondagclubs uit Brabant beginnen op zaterdag in de namiddag. In Oss moest het licht dus aan en dat geeft toch een andere dimensie aan een wedstrijd. 

Voor Kerkwijk was het misschien wel de eerste competitiewedstrijd bij kunstlicht. “Het zou zomaar kunnen. Ik heb het in elk geval nog niet eerder meegemaakt”, weet trainer Nabil Bouchlal. 

Hij is uiterst tevreden over het spel van zijn ploeg. “Wij hebben het onszelf lastig gemaakt door na een voorsprong veel kansen te missen. Dan blijft een tegenstander er immers in geloven.” 

Tien minuten na rust mikte Aart de Jong raak vanuit een vrije trap, 0-1. Kerkwijk kon dus maar geen afstand nemen en Margriet ging geloven in een beter resultaat. Uiteindelijk maakte Jort de Jong een einde aan alle onzekerheid door de 0-2 te scoren. “Ik ben tevreden. Wij winnen de wedstrijden die wij moeten winnen en dat is prima”, besluit Bouchlal.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup