Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
met samenvatting ESPN

Achilles Veen schrijft clubgeschiedenis: met 4-0 zege op Unitas naar tweede ronde TOTO KNVB Beker

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VEEN • Zaterdaghoofdklasser Achilles Veen heeft woensdagavond clubgeschiedenis geschreven. Dankzij een ruime 4-0 zege op derdedivisionist en streekgenoot Unitas plaatsten de Brabanders zich voor het eerst in de clubhistorie voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Remon Koenen zette Achilles Veen al voor rust met twee goals op een 2-0 voorsprong.

Teun Sebregts forceerde in de tweede helft de beslissing, waarna Rico Geeroms er ook nog 4-0 van maakte.

“We hebben het echte Achilles Veen gezien”, klonk het na afloop in Veen. De club hoopt zaterdagavond bij de loting voor de tweede ronde op een tegenstander waarbij ze kans hebben nog een rondje verder te komen.

Klik hier voor de samenvatting

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel