Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk komt moeilijk tot scoren maar uitvoering geeft hoop voor de toekomst

Wedstrijdverslagen 1.085 keer gelezen

KERKWIJK – De teleurstelling overheerste op sportpark De Drie Morgen. Kerkwijk verdiende niet van Rhelico te verliezen, maar de gasten vertrokken wel met een 1-3 overwinning terug naar Rumpt. 

“Dit was een totaal onnodige nederlaag”, vond Kerkwijk-trainer Nabil Bouchlal. “Dat maakt het voor ons extra zuur.” 

Kerkwijk, dat wat sterkhouders miste, had de controle over de wedstrijd en kwam na een verzorgde aanval door uitblinker Jochem de Leeuw (18) voor rust terecht op voorsprong. Na de thee profiteerde Rhelico van een slordigheid bij Kerkwijk, 1-1. De thuisploeg had een probleem. Uit de vele kansen kon Kerkwijk maar niet scoren. Rhelico heeft Ferry van Asch en die weet het net wel te vinden. Hij zag de doelman vanuit zijn ooghoek voor zijn doel staan en mikte het leer vanuit de middencirkel over hem heen 1-2. 

Het verbaasde Kerkwijk kon tegen de verhouding in opnieuw aan de bak. In de slotminuut maakte Van Asch zijn derde van de middag. 

Bouchlal kiest voor het inpassen van talentvolle jeugd. Vleugelaanvaller Thomas van Hemert stond voor het eerst in de basis. Bouchlal: “Dit is de eerst keer in het seizoen dat wij tegen de verhoudingen in een wedstrijd verliezen. Toch geeft het spel aanknopingspunten voor de volgende wedstrijden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden