Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nivo Sparta zet GRC 14 opzij en kijkt uit naar ontmoeting met Sliedrecht

Wedstrijdverslagen 1.063 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta won de inhaalwedstrijd tegen GRC 14 dinsdagavond met 3-0. Frenk Schaap haalde driemaal de trekker over. Wesley van den Oever (GRC) haalde het einde van de wedstrijd niet en moest na zijn tweede kaart vroegtijdig gaan douchen.

Twee weken geleden werd het duel in de eerste klasse tussen Nivo Sparta en GRC 14 vanwege een aantal coronabesmettingen bij de gasten uit Giessen/Rijswijk, uit het programma gehaald. 

Brede selectie
“Op deze inhaaldinsdagavond misten wij zes basisspelers. Nu kwam het ons dus niet goed uit”, vertelt Nivo Sparta-trainer Niels Blom.

“Wij hebben desondanks, zonder zelf heel goed te voetballen, de tegenstander nooit het idee gegeven dat hier wat te halen viel. Dat maakt duidelijk dat wij over een brede en prima selectie beschikken.” 

Blom zag zijn ploeg met 3-0 winnen. En terugkomend op die blessuregolf: “Er zit niet een spierblessure bij. Het zijn allemaal gewrichtsproblemen. Het ligt dus niet aan de trainingsvormen of -opbouw.” 

Nivo Sparta krijgt zaterdag Sliedrecht op bezoek, een topclub uit het linkerrijtje. Blom: “Wij zitten in een goede flow. Ik heb zin in die wedstrijd. Maar weer eens kijken waar wij staan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app