• SVW - Sleeuwijk (3-3).
• SVW - Sleeuwijk (3-3). Foto: Ronald Tukker

SVW in extremis nog naast Sleeuwijk

6 nov, 19:43 Wedstrijdverslagen 471 keer gelezen

GORINCHEM • SVW heeft in de blessuretijd nog een punt uit het vuur weten te slepen in het duel met Sleeuwijk (3-3). De streepjes speelden de gasten met drie individuele fouten in de kaart, leken geslagen, maar het vuur wakkerde in de blessuretijd weer aan met twee late doelpunten voor de thuisploeg. 

De streepjes begonnen niet goed aan de wedstrijd. In de 2e minuut kwamen de gasten op voorsprong. Een vreemde bal van Jeffrey Molhoek plofte achter de verraste Angelo Perini: 0-1. 

Het antwoord volgde al gauw door SVW. Ahmed Kelifa zag zijn voorzet in de verre hoek via de binnenkant paal binnen vliegen: 1-1. 

Op het kwartier kwam Sleeuwijk alweer op voorsprong. SVW liet het na in de verdediging weg te werken en de voorzet werd binnen geknikt door de vrijstaande Molhoek: 1-2. 

Musab Abdirahman leek met een kopbal de 2-2 op het scorebord te zetten, maar doelman Corné Dekker wist nog redding te brengen. Op slag van rust belandde een voorzet van Ahmed Kelifa nog op de lat. 

In de  fout
Direct na rust had Jordanis Moschatsis een perfecte voorzet waar Abdirahman net te kort kwam. Aan de andere kant ging doelman Angelo Perini in de fout. Tot tweemaal toe liet de keeper de bal los waarvan Molhoek wist te profiteren door de bal in het lege doel te schuiven: 1-3.

SVW ging al snel risico nemen en kwam één op één te staan. Sleeuwijk wist een aantal keren een overtal situatie slecht uit te spelen waardoor het niet meer tot kansen kwam. Een kwartier voor tijd ranselde doelman Dekker goed schot van Abdirahman uit de benedenhoek. 

Toen Sleeuwijk de overwinning binnen leek te hebben toonde de streepjes veerkracht. In de 2e minuut van de blessuretijd stak Abdus Zencirkiran de ingevallen Zeki Laaiti weg, die in de korte hoek de aansluitingstreffer noteerde: 2-3. 

Een paar minuten later was daar zelfs nog de niet meer verwachte gelijkmaker. Een sterke actie van Naser el Mousati werd afgewerkt door aanvoerder Mounir el Ouazizi (3-3). 

Volgende week zijn de streepjes een weekend vrij. Als alles goed mag blijven gaan speelt SVW zaterdag 20 november de stadsderby bij GJS. Aftrap in Dalem is om 14:30 uur. 

SVW – Sleeuwijk 3-3 (1-2)
2 min 0-1 Jeffrey Molhoek
9 min 1-1 Ahmed Kelifa
15 min 1-2 Jeffrey Molhoek
54 min 1-3 Jeffrey Molhoek
90+2 min 2-3 Zeki Laaiti
90+5 min 3-3 Mounir el Ouazizi

(verslag en foto: Ronald Tukker, SVW)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Uitslagen en standen zaterdag 1 oktober 2022 9 uur geleden
Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 30 sep, 17:00
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING 30 sep, 12:00
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I 30 sep, 10:43
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23