Tweede winst voor GVV

Wedstrijdverslagen 829 keer gelezen

DRUNEN • GVV zette zaterdag in Drunen het herstel in de vierde klasse F voort. Dankzij twee goals van Wilfred Mulder werd met 1-2 tegen FC Drunen de tweede competitiewinst behaald. Zo heeft GVV nu de aansluiting met de grote middenmoot te pakken.

FC Drunen was in een erg matige wedstrijd een gelijkwaardige tegenstander, maar GVV nam na achttien minuten door Wilfred Mulder na een scrimmage wel met 0-1 de leiding. Dennis van Doorn voelde zich niet lekker en moest bij de gasten overigens al vrij vroeg in de wedstrijd worden vervangen en in de tweede helft maakten ook Jarno Kardol en Bram Reemers als tweede en derde verse kracht bij GVV hun opwachting. Na die thee moest FC Drunen trouwens na een rode kaart met tien man verder. Met een strakke schuiver maakte Wilfred Mulder twintig minuten voor tijd zijn tweede doelpunt van de middag: 0-2.

Tien minuten later kwam de thuisclub met een boogbal over keeper André van Veenendaal heen echter nog tot 1-2 terug. De Brabanders scoorden zelfs nogmaals maar dit doelpunt werd door arbiter Adrianus van Doesburg op advies van GVV-grensrechter Joey de Ruiter vanwege buitenspel afgekeurd. Ondanks ditmaal matig spel hield GVV de volle winst met veel inzet en een goede teamorganisatie met 1-2 vast.

De volgende competitiewedstrijd voor GVV is op zaterdag 20 november thuis in Geldermalsen tegen de ongeslagen koploper SV De Braak.