Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vuren verspeelt weer een 2-0 voorsprong

7 nov 2021, 19:10 Wedstrijdverslagen 590 keer gelezen

Tegen NEO’25 speelde Vuren 2-2 gelijk. Wederom kwam Vuren twintig minuten voor tijd op een 2-0 voorsprong. In de laatste minuut scoorden de gasten uit Sprang Capelle de gelijkmaker.

De eerste helft had Vuren een optisch overwicht, maar zonder echte grote kansen. Een voorzet van Jarl Deurhof werd op een teen na gemist en een schotje van Fabian van Horssen ging naast.

De tweede helft was een herhaling van zetten. Er was een veldoverwicht voor Vuren en NEO’25 probeerde gevaar te stichten via counters. In de 55e minuut kwam Vuren op een 1-0 voorsprong. Een schot van Bas van der Vliet stuiterde via de doelman in het doel. Tien minuten later kapte Fabian van Horssen op links zijn tegenstander uit en scoorde de 2-0 in de korte hoek. 

Angst
Na deze treffer ging Vuren met angst in de benen voetballen. NEO’25 kreeg weer hoop en hanteerde de lange bal. Nadat ze eerst op de lat hadden geschoten maakte de gasten in de 82e minuut de aansluitingstreffer. NEO’25 kwam in de laatste minuut langszij toen uit een scrimmage de 2-2 werd gescoord.

De trainer van Vuren, Rick Kolf, was niet blij. “Deze jonge ploeg heeft een overwinning nodig. De status van Vuren is veranderd. De tegenstander komt naar Vuren met de gedachte van zoekt het maar uit, zakken in en via de counter proberen ze gevaarlijk te worden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app