Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

FC Perkouw nipt ten onder bij Streefkerk

Wedstrijdverslagen 465 keer gelezen

STREEFKERK • Het is FC Perkouw niet gelukt om het belangrijke duel met Streefkerk met een goed resultaat te besluiten. De ploeg van trainer Marc van der Zee verloor met 3-2. 

In de aanloop naar de wedstrijd werd al duidelijk dat de ploeg uit Berkenwoude met een ‘magere’ selectie naar Streefkerk zou afreizen. Blessures en corona-gevallen zorgden ervoor dat Van der Zee om nog enige bankbezetting te creëren spelers van buiten zijn selectie moest meenemen op overtocht naar sportpark Streveland. 

In de eerste helft wist Streefkerk op 1-0 te komen uit een hoekschop, waarna Ruben de Vries voor de 1-1 zorgde. “En kort daarna hadden we nogmaals kunnen toeslaan”, aldus Van der Zee. “Elgar Mudde kreeg een dot van een scoringskans na een voorzet van Stef de Goede. Helaas leverde het geen goal op.” 

Na de pauze sloeg Streefkerk – met de altijd alerte spits/goalgetter Andy van Vugt in de punt van de aanval- nog twee keer toe, waarna Stef de Goede in de 80e minuut voor de aansluitingstreffer zorgde. “We wilden nog een slotoffensief inzetten, maar dat lukte helaas niet,” had Van der Zee gezien. “Jammer, we hadden misschien wel een puntje verdiend. Helaas troefde Streefkerk ons af door sterker te zijn in de standaardsituaties.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app