Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Bittere pil voor Kozakken Boys

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

Kozakken Boys kreeg zaterdag te weinig met de 1-1 en een punt bij Kon. HFC. De gasten uit Werkendam leken na de goal van Frenk Keukens af te stevenen op een verdiende winst. In de extra tijd ging dat feest niet door. In de 94e minuut produceerde Kon. HFC na een afgeslagen bal   nog de 1-1. 

Een bittere pil, stelde trainer Rick Adjei. “Dit is de derde keer dit seizoen, dat je een goal tegen krijgt in laatste minuut van de blessuretijd. Eerst thuis tegen GVVV, toen tegen Spakenburg en nu ook tegen Kon. HFC en dan vergeet ik nog de onterechte nederlaag tegen Katwijk. Als je dat bij elkaar optelt, zijn dat alleen al zes punten. Dan praat je elke keer over een minuutje doorspelen. Als je dat op kon tellen met de punten, die we nu hebben, dan hadden we gewoon in de middenmoot gestaan”, verzuchte Adjei. 

“Behalve het eerste kwartier zaten we ook tegen Kon. HFC goed in de wedstrijd. Dan is het zo jammer, dat je niet wordt beloond. We waren ook de betere ploeg. Dan maak je een goede goal en je geeft eigenlijk niks weg. En dan in de 94e minuut een afgeslagen bal die niet goed wordt weggewerkt en binnen wordt geschoten. En dan is het 1-1. Dat voelt toch als een nederlaag”, sipte de trainer van Kozakken Boys.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup