Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
update

Het wordt er niet vrolijker op bij Kozakken Boys na de 2-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis

16 okt, 21:46 Wedstrijdverslagen 1.117 keer gelezen

MAASSLUIS • Na de nederlaag tegen Excelsior Maassluis is Kozakken Boys afgezakt naar de zestiende plek in de tweede divisie.

Voor de rust kreeg alleen Sven van Ingen een kans. Van Ingen drukte veel te zacht af. 

Na de rust was het bij het eerste schot van Excelsior Maassluis wel raak en moest keeper Ricardo Kieboom vissen bij de 1-0. Uit een counter maakten de gastheren er nog 2-0 van. 

Kozakken Boys kon er alleen een kans voor Thomas Marijnissen tegenover stellen. Die kwam tegen de lat.

Komt hard aan
De nederlaag kwam hard aan bij trainer Adjei. “Elk verlies komt hard aan, maar als je de laatste weken de overwinning weggeeft tegen Katwijk en naar Excelsior Maassluis gaat om een overwinning te pakken en het lukt dan niet, dan is dat natuurlijk heel wrang.”

“De eerste twee kansen waren voor ons. Sven van Ingen miste vanaf drie meter. Uit het eerste schot van Exselsior Maassluis op ons doel in de wedstrijd was het na de rust meteen 1-0. Dan wordt het natuurlijk wel heel erg lastig. Het was doodzonde.” 

Punthoofd
Door de nederlaag zakt Kozakken Boys in de gevarenzone. “Ik krijg er een punthoofd van”, bekende de trainer van Kozakken Boys. De druk komt er nu wel op, daar is Adjei zich van bewust. “Dat is altijd als je even geen resultaten pakt in de wedstrijden. Het verandert er voor ons niet zoveel aan. We moeten de volgende wedstrijd wel zien te winnen. Het is wel nijpend, je bent echt op zoek naar een driepunter. We vergeten steeds onszelf te belonen. Nu valt het telkens de andere kant en dat is mentaal wel lastig.”

Adjei vindt het begrijpelijk, dat het wat onrust binnen de club geeft. “Dat is natuurlijk logisch.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie