• Woudrichem - Roda Boys.
• Woudrichem - Roda Boys. Foto: Gerald van Zanten

Roda Boys/Bommelerwaard hapt in Woudrichem naar lucht maar wint wel met 2-4

20 nov, 23:01 Wedstrijdverslagen 777 keer gelezen

WOUDRICHEM – Roda Boys/Bommelerwaard herstelde zich uitstekend van de verliespartij in eigen huis tegen GJS. De immer lastige uitbeurt bij Woudrichem werd met 2-4 gewonnen. 

Het brengt de ploeg van trainer Jan van Grinsven in de top van de tweede klasse F. “Ik speel natuurlijk liever voor publiek, maar bij Woudrichem is dat echt de twaalfde man. Die steun ontbrak nu”, liet Van Grinsven optekenen. 

Een vroege treffer van Woudrichem werd vanwege buitenspel afgekeurd. Na vijf minuten ging de bal aan de overzijde op de stip. Tom Diender werd onreglementair afgestopt waarna Kay Huijgens vanaf elf meter scoorde, 0-1.

Roda Boys ging vol gas door. Diego Meerveld gaf de assist op Armand Selmani en het was opnieuw raak. De 0-3, na 34 minuten, ontstond nadat Nils Loeff binnen de beruchte lijnen werd aangepakt. De bal ging opnieuw op de stip. Loeff zelf mikte raak. 

Roda Boys hapte na rust, mede omdat een paar spelers net hersteld zijn van corona, naar lucht. Woudrichem kwam door Roy van Sonsbeek en Tim Saaman sterk terug. Uit een hoekschop van Meerveld kon Jelle Scholts na een overstapje van Selmani, de beslissende 2-4 binnentikken.

• Woudrichem - Roda Boys.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie