• Roda Boys - Sleeuwijk (2-0).
• Roda Boys - Sleeuwijk (2-0). Foto: Gerald van Zanten

Koploper Roda Boys/Bommelerwaard krijgt Sleeuwijk in slotfase op de knieën

Wedstrijdverslagen 2.232 keer gelezen

Roda Boys/Bommelerwaard won ook de tweede wedstrijd van het nog prille seizoen. Van het nog puntloze Sleeuwijk werd door doelpunten van Kay Huijgens en Mo Nikbakht met 2-0 gewonnen.

Vijf minuten na rust leek de vorige week zo goed ingevallen Armand Selmani vrij voor de boomlange doelman van Sleeuwijk, Corné Dekker, de openingstreffer te scoren. Hij lobde de bal over Dekker heen. Dekker, die de bal buiten het strafschopgebied met de hand beroerde, kreeg rood.

Zo was het 0-0 bij rust en duurde het uiteindelijk tot tien minuten voor het einde eer Huijgens en Nikbakht het verschil maakten.

Trainer Jan van Grinsven is uiteraard blij met de goede start die Roda Boys meteen de koppositie oplevert. “Terugkijkend weet ik niet of ik zo blij moet zijn met die rode kaart voor de Sleeuwijk-keeper. Ik had liever dat doelpunt gehad, zodat Sleeuwijk mogelijk wat meer was gekomen.”