Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nivo Sparta kan in eerste uur het verschil niet maken en is blij met gelijkspel

28 nov 2021, 15:28 Wedstrijdverslagen 620 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta zocht in het eerste kwartier tegen het Utrechtse SVL even naar het goede ritme, maar kwam na een half uur op voorsprong toen Iain Brands, na een assist van Yri Schalks, de 1-0 scoorde.

Net voor rust had Frenk Schaap, die overigens in de rust geblesseerd uitviel, een uitgelezen kans om de score te verdubbelen. Direct na de thee had Brands een beste mogelijkheid om de score op te voeren. Hij omspeelde de doelman, maar zag zijn inzet alsnog naast getikt. Tien minuten voor het einde maakte Jesper Poel een overtreding. Het betekende zijn tweede gele kaart en dus einde wedstrijd. Vanaf de stip zorgde Ali Alkan voor de 1-1. 

“Uiteindelijk mochten wij nog blij zijn dat wij dat punt pakten”, reageerde Nivo Sparta-trainer Niels Blom. ,,Wij sluiten het jaar af met drie overwinningen, drie gelijke spelen en drie nederlagen, staan op plaats zes en zijn een prima middenmoter, mooi toch.” Voor Nivo Sparta is het voetbaljaar 2021 hoe dan ook niet voorbij. Blom: “Wij hebben voor komende zaterdag een onderling toernooi gepland staan. Mogelijk spelen wij nog een oefenpotje tegen een ploeg die daar ook zin in heeft. Wij willen wel bezig blijven.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 2 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 25 nov, 13:15
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13