Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Hardinxveld in doelpuntrijk oefenduel langs Wilhelmina’26

30 jan 2022, 12:57 Wedstrijdverslagen 973 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • In een doelpuntrijk oefenduel won Hardinxveld zaterdag met 4-3 van het een klasse hoger spelende Wilhelmina’26. 

Tegen deze tweedeklasser nam de ploeg van trainer Richard den Ouden direct het initiatief. Na goede kansen voor Robin Peursem en Adi Jogic brak Collin de Kok na een klein kwartier de score open uit een vrije trap zuiver in de hoek: 1-0. Binnen het half uur dook Aron Eijkelboom in de diepte op de rechterkant en schoot de 2-0 binnen. 

Na een fraaie redding van doelman Sidney Batenburg op een schot in de kruising maakte Wilhelmina op slag van rust toch de aansluitingstreffer. Een hoekschop viel tussen de vingertoppen van de Hardinxvelddoelman en de lat en met een simpel knikje werd het alsnog 2-1 bij de pauze.

Nadat Aron Eijkelboom in de tweede helft de paal had geraakt schoot Danny van den Bout na een combinatie de 3-1 in de korte hoek. Ondanks de voorsprong hield Hardinxveld het overwicht niet tot het einde toe vast. Een tweetal hoge voorzetten kreeg Hardinxveld voor het doel niet onder controle en dat werd afgestraft door de bezoekers met de 3-2 en ook de gelijkmaker. 

Maar een kwartier voor het einde wist Hardinxveld wel weer de winst te pakken toen Aldo Tagliasacchi de doelman van de gasten omspeelde en zo de eindstand op 4-3 bepaalde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app