Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nipt en laat 2-1 verlies voor Tricht

Wedstrijdverslagen 1.151 keer gelezen

TRICHT – Tweedeklasser Tricht leed zaterdag in een oefenduel tegen eersteklasser GRC14 in Giessen een late en nipte nederlaag. Na een vroege achterstand kwam Tricht nog tot 1-1 langszij maar in de slotfase pakten de Brabanders toch nog met 2-1 de volle winst.

Na tien minuten nam de thuisclub bij de eerste kans meteen met 1-0 de leiding omdat Koen van Baardwijk in de rebound Trichts keeper Rian Drost passeerde. Tricht deed qua spel niet onder voor de thuisclub, maar bij schoten van Tim van Dijken en Ramon van Soelen bracht GRC14-keeper Nicky Janssen knap redding. Tussendoor werd een tweede Brabants doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. 

Na de pauze zakte mede door de harde wind het spelpeil en trof GRC14 twintig minuten voor tijd de paal. Drie minuten later produceerde Tricht toch de verdiende gelijkmaker. Na een schot van Arjan Hakkert knalde Ramon van Soelen in de rebound mooi raak: 1-1. Die score kon Tricht echter niet vasthouden, want vijf minuten voor afloop verdween een van richting veranderde bal via de kluts in het Trichtse doel: 2-1. Tricht kreeg nog twee kansen op een nieuwe gelijkmaker maar vooral Pepijn Lambregts verzuimde om een goede actie van Tim van Dijken af te ronden.

Komende dinsdagavond oefent Tricht in Everdingen tegen SC Everstein in een wedstrijd die een week eerder vanwege regen en wind werd uitgesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app