Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nivo Sparta wint bij FC Breukelen en speelt de spanning van zich af

Wedstrijdverslagen 926 keer gelezen

BREUKELEN • Nivo Sparta won met 1-2 bij FC Breukelen en handhaaft zich keurig in het linkerrijtje van de eerste klasse C.

FC Breukelen zou zich bij winst naast de ploeg van trainer Niels Blom plaatsen. Zover liet het vooral voor de pauze degelijk spelende Nivo Sparta het niet komen. Tien minuten voor rust reageerde Frenk Schaap attent toen de doelman een schot van Martijn de Wildt niet kon klemmen, 0-1. Schaap had na de pauze opnieuw een mogelijkheid, maar mikte van dichtbij over. FC Breukelen reageerde meteen en kwam door een treffer van Mike Versloot langszij. 

Geschrokken zette Nivo Sparta aan. Eerst was Daan Schreuders dicht bij een treffer, maar even later - er stond nog een kwartier op de klok - was het wel raak toen Yri Schalkx van twintig meter afstand de bal binnenschoof, 1-2. Blom: “In het restant konden wij verdedigend aan de bak, maar trokken de zege, ik denk toch wel verdiend, over de streep. Wij nemen afstand van de onderste plaatsen en kunnen nu met wat minder druk gaan spelen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden