• Sleeuwijk - Roda Boys.
• Sleeuwijk - Roda Boys. Foto: Gerald van Zanten

Roda Boys/Bommelerwaard wint bij Sleeuwijk en is nu alleen koploper

19 feb, 21:20 Wedstrijdverslagen 770 keer gelezen

SLEEUWIJK • Roda Boys/Bommelerwaard won door twee doelpunten van Mo Nikbakht met 0-2 bij Sleeuwijk. Omdat medekoploper Wieldrecht een steek liet vallen, gaat de ploeg uit Aalst nu met twee punten voorsprong door in het verder volgepropte seizoen.

Roda Boys had de handen vol aan het goed gegroepeerd spelende Sleeuwijk. Pas diep in de eerste helft werd voor het eerst een bres in de verdediging van de Brabanders geslagen. Het voorbereidende werk was van Toby Tan. Het listige hakballetje van Mo Nikbakht was de Sleeuwijk-doelman te machtig, 0-1. “Die goal betekende voor ons de bevrijding. Wij hoefden natuurlijk na rust niet meer zo nodig. Het was aan Sleeuwijk om aan te zetten”, vond Roda Boys-trainer Jan van Grinsven.

De tweede treffer van Nikbakht brak het verzet van de thuisploeg. Dit keer stond Jordey van Ham aan de basis. Van Grinsven verwacht zijn doelman Jamil Kools snel terug. Diëgo Meerveld krijgt komende week de uitslag van een MRI-scan. Het ziet er met de kruisband niet heel goed uit. Rik van de Broek bleef thuis na een positieve test. Ton Diender viel in Sleeuwijk uit met een spierblessure.

• Sleeuwijk - Roda Boys.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie