Opnieuw puntenverlies voor Haastrecht

Wedstrijdverslagen 437 keer gelezen

GOUDA • Koploper Haastrecht kwam in Gouda niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen GSV.

De thuisclub, die over een paar uitstekende spelers beschikt, kon beter uit de voeten op de slechte grasmat dan het elftal van Marco Versloot. ,,We kregen veel kansen voor rust, maar de bal wilde er niet in,” aldus Versloot.

,,In de tweede helft scoorde GSV uit het enige schot, dat het loste dit duel. Vanaf dat moment moesten we in de achtervolging. Stephan Bakker bracht ons langszij. De riante voorsprong van vijf punten in de competitiestand zijn we nu bijna kwijt, maar over twee weken – als we iedereen gehad hebben – maken we pas de balans op. Al onze concurrenten krijgen we in de tweede seizoenshelft nog thuis.”