Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vuren heeft weinig moeite met tiental Merlijn

5 mrt, 21:10 Wedstrijdverslagen 468 keer gelezen

TILBURG • Vuren heeft een terechte overwinning geboekt. In Tilburg werd studentenclub Merlijn met 1-5 van het veld geveegd. Een voordeel voor Vuren was wel dat de thuisclub een uur met tien man speelde. De keeper werd met een rode kaart van het veld gestuurd.

Na een half uur werd Fabian van Horssen in het strafschopgebied onderuitgehaald door de doelman. Het gevolg was een rode kaart en een penalty die door dezelfde Van Horssen werd benut. Hierna ging het volgens trainer Rick Kolf wat minder. ”Men dacht van elkaar dat de ander het wel op zou gaan lossen.”

In de rust werd dat hersteld en de tweede helft begon Vuren voortvarend. Björn Paul verdubbelde na tien minuten de voorsprong en vijf minuten later scoorde hij de 0-3. Luuk van der Vliet maakte een kwartier voor tijd de vierde namens Vuren en het werd zelfs 0-5 door een eigen doelpunt van Merlijn. In de laatste minuut maakt de thuisclub de eretreffer.

Vuren heeft de aanstaande weken een druk programma. Dinsdag spelen ze tegen BLC, zaterdag tegen GDC en volgende week dinsdag tegen koploper GVV’63.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie