Scherp Woudrichem fleurt 90-jarig bestaan op met knappe zege op De Zwerver

Wedstrijdverslagen 1.313 keer gelezen

WOUDRICHEM • Woudrichem fleurde zaterdag het 90-jarig bestaan op met een knappe 3-0 overwinning tegen De Zwerver.

De gasten uit Kinderdijk hadden weinig in te brengen tegen de Woercumse Power. “Het is groot feest hier. Niet alleen door de overwinning maar ook met het 90-jarig bestaan. Dit valt mooi samen en de winst was dik verdiend. We waren heer en meester. Onze keeper heeft maar een balletje gehad.’’

Voor de rust was Woudrichem al de bovenliggende partij, maar werden de kansen nog niet verzilverd. Na de rust was het al snel raak door Bart van Andel, die een rebound benutte voor de 1-0. Tien minuten later deed Tim Saaman er een schepje bovenop met een geweldige vrije trap en de 2-0. De slottreffer was de mooiste van de wedstrijd. Uitblinker Danny Schaap passeerde op links twee verdedigers van De Zwerver en gaf de bal scherp voor waar Yoeri Duijzer het schitterend afmaakte voor de 3-0.

Met de driepunter ging Woudrichem ook op de ranglijst over De Zwerver heen en steeg naar de gedeelde vierde plaats.