Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuwe zege van Kerkwijk brengt voetbalkoorts terug in de dorpskernen

Wedstrijdverslagen 1.639 keer gelezen

KERKWIJK • Opnieuw een winstpartij voor Kerkwijk. Dit keer moest sv TOP er met 1-0 aan geloven. In de slotfase was Tim van Kollenburg met zijn treffer de gevierde man.

En zo schuift Kerkwijk door naar de top vier van deze door de Brabantse vertegenwoordigers OSS’20 en SV De Braak gedomineerde vierde klasse F. Daar meteen onder staan de beide vertegenwoordigers uit de Bommelerwaard, Well en Kerkwijk. 

Kerkwijk moest tegen TOP geduld hebben om de overwinning te pakken. Voor rust waren de beste mogelijkheden al wel voor de thuisploeg. Doelman Bas van Hemert stond aan de basis van de enige treffer. Zijn verre uittrap werd opgepakt door Tim van de Kollenburg, die de felicitaties in ontvangst mocht nemen. 

Trainer Nabil Bouchlal liet in de achterste lijn de jonge Bram van Doorn debuteren. “Verdedigend misten wij nogal wat spelers en dan krijgt bij mij de jeugd een kans”, stelt Bouchlal, die het vertikt op deze momenten de ‘coronakaart’ te trekken. “Ik investeer graag in die jonge gasten, want dat is de toekomst van Kerkwijk.” 

Zaterdag loopt Kerkwijk uit voor het duel tegen SV De Braak. Er is zelfs een touringcar besteld om spelers, begeleiders en supporters naar Helmond te brengen. Het voetbal leeft weer in Kerkwijk, Bruchem, Nederhemert en Delwijnen. Kerkwijk met de bus naar een uitwedstrijd, wie kan het zich nog heinneren?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app